Våra ambassadörer

Nedan hittar ni våra fantastiska ambassadörer. De representerar projektet utåt och hjälper samtidigt oss att göra det vi gör ännu bättre! 


Madeleine “MaddeLisk” Leander
twitter-icon 


Madde

Började med Starcraft II, som var det allra första dataspel hon köpte. Har vunnit utmärkelsen “Årets Spelare” som delas ut av ungdomsförbundet Sverok. 2013 blev Madeleine världsmästare i Starcraft II. Hon spelar för e-sportsorganisationen Millennium. Förutom spelandet är hon även van expertkommentator och har i samband med SVTs sändningar kommenterat bland annat Dreamhack och E-sport SM.

Joakim “Akke” Akterhall twitter-iconAkke

Började sin e-sportskarriär redan 2006, i den första versionen av Dota, och har sedan dess varit en av de mest framgångrika i spelets historia. Tillsammans med sitt lag – Alliance – tog Akke e-sportsvärlden med storm när de stod för en av Dota-världens mest imponerande segersviter som kulminerade i en vinst på världsmästerskapet The International 3. Har utöver sin Dota-karriär vunnit Svenska Nintendo-mästerskapen tre gånger.

 

Effie Karabuda twitter-iconEffie

Är skribent för speltidningen Level, krönikör i P3 Spel och för Aftonbladet Spela. Effie är en talangfull journalist och tvekar inte att i sina krönikor uppmärksamma diskriminerande strukturer i samhället. Älskar Biowares rollspelsserie Dragon Age.

 

Louise ”Bummi” WahlstrandBummi

En av våra tidigare tränare. Louise har också kommenterat DOTA 2 under DreamHacks turnering DreamLeague. Du kan läsa hennes intervju  genom att klicka här!

Marléne Tamlin twitter-icon

Marlene

Är vice ordförande för Kulturnämnden i Västerås och en drivande kraft för främjandet av e-sport i kommunen. Marléne är en hängiven Heroes of Newerth-spelare och var 2015 på plats i Bangkok och besökte världsfinalerna.

 

Stort tack till våra tidigare ambassadör:

Kim “Drayich” Larsson twitter-icon

Startade sin Dota-karriär 2007 ihop med bland andra e-sportslegendarerna Akke och Loda och blev tillsammans med sitt lag en av Dota-världens första giganter. Efter sin e-sportskarriär, som sträckte sig fram till 2012, lades musen på hyllan. Drayich arbetar nu heltid som svensk Dota 2-kommentator.