Föreläsning för Friends projekt ”Spela Schysst”

Igår var vi och föreläste på Friends Quality Hotel i Solna inför bland annat fritidsledare, lärare och kuratorer. Evenemanget leddes av Friends egna Olle Cox. Temat för föreläsningen var hur klimatet i spelvärlden är och hur det kan förbättras. Tillsammans med spelutvecklaren och twitterdebattören Åsa Roos, spelrecensenten och krönikören Michael Gill samt jämställdhetsrådgivaren Jenny Claesson berättade vi hur klimatet ser ut idag och hur vi tillsammans kan göra det bättre.

Det var en väldigt givande dag där olika aspekter inom spelvärlden togs upp, det var även ett gyllene tillfälle att knyta nya kontakter. Dagen avslutades med en paneldebatt där åhörarna fick sina frågor och funderingar besvarade av föreläsarna. Möjligheter att få berätta om hur spelvärlden ser ut och vilken potential som finns där är ovärderligt.

Mattias von Gegerfelt föreläser på Friends seminarium Spela Schysst

Vår projektledare Mattias von Gegerfelt föreläser om Respect All, Compete på Friends seminarium Spela Schysst