Premiär för Svensk e-sports Code of Conduct!

Svensk E-sports Code of Conduct omslag_webbÄntligen är den här! Efter 14 månaders intensivt arbete kan vi idag stolt presentera värdegrundsdokumentet Svensk e-sports Code of Conduct.

Det är en produkt av ett unikt samarbete mellan 12 svenska e-sportorganisationer och har release på Dreamhack Winter i helgen. Men redan nu kan du ladda ner dokumentet här på sidan! Du kan också läsa mer under fliken “Svensk e-sports Code of Conduct”.

Vår förhoppning är att dokumentet ska användas av så många svenska e-sportaktörer som möjligt. Det innehåller dels ett etiskt regelverk för spelare och arrangörer, dels utbildningsmaterial som stöd för spelare, arrangörer och föräldrar.

Vi är extremt glada över att kunna presentera Svensk e-sports Code of Conduct och vill tacka alla som på något sätt bidragit till skapandet! Såväl e-sportorganisationer som föreningar och privatpersoner. Våra finansiärer som gör arbetet möjligt – Arvsfonden och Inet – vill vi också rikta stor tacksamhet till!

Sprid gärna dokumentet och det goda ordet – tillsammans för en mer öppen och välkomnande e-sport!

* * *

För mer info om Svensk e-sports Code of Conduct, kontakta:

Jesper Englin, utbildare för Respect All, Compete

0732-044240 / jesper.englin@sverok.se