Lär känna våra tränare

 Den 13-16 april så blir det e-sportläger i League of Legends. Då kommer vi vara i Kungsbacka, ledda av tre fantastiska coacher från Female Legends, föreningen som arbetar för att stärka tjejer och icke-binära inom e-sporten.

Lillie “Kazalyn” Klefelt är bosatt i Stockholm och en av grundarna till Female Legends. Hon har spelat datorspel i 22 år och LoL sedan slutet av season one. LoL har hon coachat i olika sammanhang i snart ett år. I riften hittar ni henne i toppen med Quinn, Irelia och Malphite som comfort-picks.
När hon inte är upptagen med att spela, anordna events eller bråka med teknik jobbar hon i en fantasybokhandel och pluggar.

Liza träffade Lillie på Respect All Compete’s förra LoL-läger och de bildade kort därefter Female Legends, ett community för tjejer som spelar. Liza är proffs på map awareness och rockar gärna Orianna på slagfältet. Har nyligen flyttat till midlane, men plockar gärna fram en och annan mage även i botlane. Hon är inte sams med osynliga hjältar och är en bättre kompis än spelare. När hon inte coachar, anordnar LAN, läger eller andra spelrelaterade events så forskar hon på hjärnvirus på Göteborgs Universitet.

Robin “Rovin” Ek bor i Stockholm arbetar som undersköterska.
I Riften ser ni honom oftast i Supportrollen, men alla andra roller går också hem. Hans expertis ligger på team-comps, champion matchups, momentum och moral. LoL-coaching har han sysslat med i över ett halvår. Om han bara fick välja en hjälte att spela med resten av han liv skulle det bli: Thresh.