Inet blir huvudsponsor till Respect All, Compete!

Inet_logotyp_(pos)

Vi har den mycket stora glädjen att meddela att Inet hoppar på tåget som huvudsponsor till Respect All, Compete. Inet säljer datorer, komponenter och datortillbehör till privatpersoner och företag i Sverige via webbshop och butiker belägna i Stockholm, Göteborg, Malmö och Uddevalla.

Det här känns enormt kul eftersom vi vet att Inet är ett företag vars hjärta klappar hårt och varmt för gaming och e-sport. Det här gör att vi kan arrangera ännu bättre och fler träningsläger samt nå ut till fler e-sportare runt om i Sverige med vårt arbete.

taurus_svart-txt_smallInet kommer bland annat att skruva ihop hela 45 grymma gamingdatorer som vi kommer att använda till kommande träningsläger. Det här kommer bli spelburkar med den senaste tekniken och en riktigt hög prestanda.

Det betyder att alla deltagare kommer att ha tillgång till en fulltankad dator från Inets egna märke Taurus på våra framtida träningsläger.