Nu öppnar anmälan till vårt första e-sportsläger!

Mellan 2-5 juli arrangerar vi ett e-sportläger med fokus på Dota 2 i småländska Vrigstad! På plats kommer e-sportprofilerna Kim ”Drayich” Larsson och Louise ”Bummi” Wahlstrand att finnas – för att hjälpa dig utvecklas i spelandet oavsett din nuvarande skicklighetsnivå.

Lägret har plats för 45 deltagare mellan 14-20 år och vi strävar efter mångfald i deltagargruppen. Resa, kost och logi inkluderas i priset som ligger på 200 kronor per deltagare. Det kommer att finnas möjlighet att låna en dator för dig som inte kan ta med din egen.RAC - Allan Petersen webb

Respect All, Compete är ett projekt skapat för att göra e-sporten mer öppen och välkomnande för alla. Under lägret kommer vi därför att arbeta tillsammans i workshops med frågor kring mångfald, normer, attityder och beteenden i spelvärlden.

Ta chansen att utvecklas som spelare, var med och förändra e-sportsklimatet och träffa andra e-sportare – anmäl dig till Respect All, Competes Dota 2-läger! Sista anmälningsdag är måndag 22 juni.

Mer information om lägret  hittar du här. Du kan också kontakta oss på e-sportlager@sverok.se

Vill du ansöka direkt? Klicka här!