Nu ringer vi deltagare

Idag och imorgon sitter vi och ringer till alla som fått en plats till lägret. Det är verkligen kul att prata med så många peppade e-sportare som vill följa med oss till Vrigstad för att blir bättre på Dota 2 och samtidigt bidra till en bättre miljö inom e-sporten. Vi har ännu inte fått tag på alla och det kan eventuellt bli platser över till lägret. Så om du vill få en plats till lägret men inte hunnit anmäla dig kan du maila oss på e-sportlager@sverok.se
Kom bara ihåg att maila namn och mobilnummer så att vi kan få tag på dig så snart som möjligt.

Dessutom har vi precis fått reda på att det kommer bli en del överraskningar på plats. Exakt vad tänker vi inte berätta ännu, men vi kan lova att ingen deltagare åker hem tomhänt. Faktiskt kommer varje deltagare att åka hem med hjältesällskap.

Det där var visst en ledtråd…

Top_Secret