Tack för ett fantastiskt e-sportläger!

support_e-sport_camp_vrigstad

Efter helgens e-sportläger har vi knappt haft tid att pusta ut. Hela den här veckan sliter vi för att bli klara med vår slutrapport för projektets första år och ansökan till det andra. Båda ska in till Arvsfonden på fredag. Men vi kan heller inte sluta prata om alla fina upplevelser vi hade och alla glada ungdomar vi mötte under helgen i Vrigstad. En helg som inte hade varit möjlig utan stöd från flera andra organisationer. Därför vill vi passa på att tacka dom här och nu.

Först vill vi tacka vår huvudsponsor Inet som stöttar oss till fullo i det här projektet. Sen vill vi rikta ett stort tack till Druidz som lånade ut massor med utrustning till lägret. Vi vill tacka Sävsjö Kommun för allt stöd inför lägret och hjälp med lokala transporter under lägret. Ett stort tack riktar vi även till Sävsjö e-sport och Sadde som hjälpte oss under lägret. Självklart måste vi tacka Vrigstad Värdshus som tog emot oss med öppna armar och mottot ”allt går att lösa”. Sen måste vi tacka Savman som ordnade med riktigt snabb uppkoppling under lägret. Där måste vi även rikta ett stort tack till Direktronik som lånade ut metervis med nätverkskabel. Och sist men inte minst vill vi tacka Activision, Blizzard och Sony som såg till att vi hade superfina spel att dela ut och priser till våra tävlingar.

Vi har även börjat fundera på nästa e-sportläger som preliminärt kommer att hållas någon gång under höstlovet vecka 44. Mer detaljer kommer så småningom att dyka upp här på hemsidan och på vår Facebook. Men först ska vi ha semester.