Ni gjorde e-sportlägret möjligt!

support_e-sport_camp_västerås

Varje e-sportläger kräver stora insatser från många parter för att få ihop. Självklart från deltagarna, som upplever några intensiva dagar med lärande och en massa nya kontakter, men också från våra samarbetspartners.

Vi skulle vilja rikta ett stort och varmt tack till alla som på något sätt hjälpt oss att ro CS-lägret i hamn.

Föreningen Malmabergs IK och Pressverket tog extremt väl hand om oss och såg till att el, nätverk och lokalen var perfekt anpassade för våra behov. Inet utrustade oss med 45 splitternya Taurus-datorer tillsammans med Intel och bistod också med hjälp på plats. Dreamhack hyrde ut skärmar till ett bra pris och med stor samarbetsvilja. Hotell Valsaren gav oss bra rum och rejäl frukost, Xtrify bistod med priser till vår interna turnering. Arvsfonden stöttar med pengarna som gör det möjligt att arrangera alla våra läger.
Återigen – stort tack! Utan er hade det inte gått.