Läger, böcker, och DreamHack Summer

Vi har haft fullt upp den senaste tiden, vilket alltid är jätteroligt. Men vi hinner inte alltid berätta om allt arbete vi gör, så här kommer en kort repris!

Vi har haft ett jättelyckat läger i Vrigstad, där vi spelade Overwatch och pratade normer och schysst kommunikation. Vi är alltid jätteglada över att få träffa alla underbara ungdomar som deltar i våra läger, som alltid har så smarta saker att säga och som ger oss så mycket energi! Stort tack till dom och stort tack till Inet och Postkodslotteriets Kulturstiftelse som gör det möjligt för att ha våra läger. Ett speciellt omnämnande också till Sävsjö e-sport och Vrigstad Värdshus som hjälpte till att göra vistelsen så otroligt lyckad.

Respect All, Compete, e-sportläger i Vrigstad

Vi har släppt An esports Code of Conduct  nyligen, men vi har också hunnit smyglansera Föräldrar och E-sport, en bok till alla där ute som känner sig osäkra på vad e-sport är. På DreamHack Summer fanns vi nämligen och pratade om boken. Några lyckosamma fick en bok i handen före alla andra. Ni som inte hade möjlighet att vara på plats på Dreamhack har möjlighet att få ett exemplar senare i sommar, då boken släpps i mitten av augusti.

Se Jesper prata om våra senaste böcker i SVT:s livesändning genom att klicka här.