Samarbeten

meeting_diversi
Det händer mycket i spelvärlden nuförtiden. Diversi (diversi.nu) är ett projekt och en organisation som syftar till att öka mångfalden i spelvärlden genom att främja samarbete och utbyte mellan spelutvecklare, spelutbildningar och spelcommunity.
Diversi är även en av våra samarbetspartners i Respect All, Compete. Idag var vi med på ett av Diversis styrgruppsmöten och det är verkligen spännande att kunna bidra med vår kunskap och vårt perspektiv från Sverok till en organisation som precis som vår är full av eldsjälar, passion för spel och viljan att utveckla spelkulturen.
När vi snart går in i ett nytt år så kommer det att dyka upp fler samarbeten mellan Respect All, Compete och andra spännande projekt och organisationer. Det märks att vi är många som vill förbättra. 2015 kommer att bli ett spännande år. Men innan det så har vi en hel del kvar att göra det här året, utöver att fira jul.