Jakten på sponsorer

sponsring_Respect_all_Compete_Blogg

Även om vårt projekt är finansierat av Arvsfonden så täcker inte den finansieringen allt vi planerar att genomföra. Ett krav från Arvsfonden på de projekt dom stödjer är att vi ska hitta ytterligare finansiering från andra håll. Vi har valt att erbjuda företag och andra organisationer möjligheten att sponsra Respect All, Compete. Främst våra e-sport camps där unga deltagare får möjlighet att bli bättre i sina spel genom att tränas av proffs samtidigt som de får jobba med frågor som handlar om fair play, mångfald och inkludering.

Dels får en sponsor av projektet samarbeta med Sveriges största ungdomsförbund (drygt 80 000 medlemmar). De får även möjlighet att vara med och bygga upp e-sporten i Sverige samtidigt som vi skapar en bättre, mer öppen och välkomnande e-sport för alla! Helt klart en win win, eller kanske win win win; Företaget når ut till en spännande målgrupp, vi får möjlighet att göra mer för e-sporten i projektet och mångfalden ökar inom e-sporten vilket gör den starkare. Det är vad vi strävar efter och jobbar för varje dag.

Och jakten går framåt. Vi har några spännande kontakter redan och förhoppningsvis kan vi täcka upp det vi behöver över tid. Men vi kan nog aldrig få för mycket sponsring, för ju mer stöd vi får desto mer kan vi göra. Vi ser hela tiden att intresset och behovet är stort. Så om du är intresserad av att veta mer, tveka inte att kontakta oss.