Ny praktikant

bildkomp

Projektet har fått tillskott med en praktikant som kommer att arbeta med kommunikativa insatser i en 10 veckors period. Praktikanten kommer att jobba med bland annat våra sociala medier, hemsidan och utarbetandet av kommunikativt material för de kommande e-sportslägren. Välkommen Anton!

Här kommer en kort presentation:

Hej!
Jag heter Anton och kommer att arbeta med projektet Respect All, Compete fram tills den fjärde juni. En stor del av min fritid går åt av att följa e-sport av alla olika slag och jag spelar även aktivt. Jag har studerat medie- och kommunikationsvetenskaps programmet på Umeå Universitet och tänkte att jag kunde använda mina nyfunna kunskaper till att arbeta med något som ligger varmt om hjärtat. Sverok kändes som ett självklart val, framförallt på grund av deras e-sportprojekt! Det kommer bli oerhört spännande att få arbeta med detta projekt som verkar för en bättre e-sport!

Förövrigt så ser det lovande ut med sponsorer för framtiden. Vi är just nu i diskussion med potentiella partners och förhoppningsvis får vi ännu större chanser att skapa en mer öppen och välkomnande e-sport.