Nu är boken Arrangörer och e-sport här!

Du kan nu beställa Arrangörer och e-sport genom att klicka här!

Nu är den äntligen här! Efter en lång tid av arbete kan vi nu presentera Arrangörer och e-sport – en guide till inkluderande LAN och event! Du kan beställa den här och den är gratis hela maj: shop.sverok.se/produkt/arrangorer-och-e-sport/

Den är till alla er som engagerar, samlar och möter spelare och e-sportare och som vill skapa mer välkomnande miljöer.

Som arrangörer har ni stor möjlighet att påverka hur framtidens e-sport ser ut. Det här materialet vill hjälpa er att se hur ni kan vara med och forma en mer inkluderande sport. Genom analysfrågor, checklistor och exempel från andra arrangörer vill vi stötta och inspirera ert arbete med att skapa evenemang för fler. Innehållet fokuserar på allt från den fysiska miljön, till marknadsföring och moderering.

Till boken kommer också en webbkurs, som ytterligare fördjupar sig i hur ni konkret kan jobba för att främja en positiv utveckling inom e-sporten. Den hittar ni på respectallcompete.se/webbkurs

Tack för ert engagemang – tillsammans skapar vi en mer öppen och välkomnande e-sport!

Klicka här för att ladda ner Arrangörer och e-sports digitala version!